Maldives

View listings

Realigro.com.hr je prva tražilica širom svijeta za promet nekretninama pomoću koje možete, bilo gdje u svijetu, pregledavati popise stambenih nekretnina za prodaju Maldives

Prodaje se nekretnina na Maldivima

Maldivi je tropska zemlja u Indijskom oceanu, koja se sastoji od 26 prstenastih atola formiranih od više od 1000 koraljnih otoka. Ovi su otoci poznati po plažama, plavim vodenim lagunama i dugim koralnim grebenima. Malé je glavni grad i najnaseljeniji grad, koji se tradicionalno naziva Kraljevski otok zbog svog središnjeg mjesta.

Ako ste zainteresirani za kupnju nekretnina na prodaju na Maldivima, trebali biste znati da ovdje možete čak kupiti ili unajmiti cijeli otok. Maldivi ne nedostaju koraljni otoci. Postoji ukupno 1192 otoka i prostire se na 35 000 četvornih kilometara što zemlju Indijskog oceana čini jednom od najraznolikijih na svijetu. Manje od 200 tih otoka naseljeno je, a dok je glavni grad Muško gušće naseljen od Manhattana, ostatak je uglavnom savršen pogled na slike ravnog pijeska s koraljima, palmama i plavim morem.

Turizam je glavni izvor prihoda Maldiva, a zemlja je osvojila tržište za medeni mjesec i godišnji odmor. Povijesno, vlada je vodila politiku isporuku teritorija tvrtkama odlučnim za izgradnju odmarališta i hotela, a sada otoke dodjeljuje skupinama zainteresiranih hotela na 50-godišnji najam.

Na Maldivima trenutno postoji 126 odmarališta, ali imanje na prodaju na Maldivima ostaje rijetko.

Zauzetost u hotelima na Maldivima kreće se oko 60-80%, a RevPar (prihod po sobi) tri puta je veći od bilo kojeg drugog azijskog odredišta, pa je potražnja za dovršenim lokacijama velika. Većina nekretnina za prodaju na Maldivima, posebno hoteli na prodaju, kupljeni su u roku od dva tjedna, ali za odredište takvog uspjeha Maldivi su u posljednje vrijeme imali vrlo mali rast.

  •  
    Prelazak na Maldive. Emigranti i žive na Maldivima

        Kad pomislimo na mjesta gdje želimo potpuno pobjeći od okolne stvarnosti i iz svakodnevne rutine, oni nam odmah padaju na pamet: Maldivi. Bez sjenke sumnje predstavljaju krajnju opuštenost u kolektivnoj mašti. Rajske plaže, kristalno čisto more ... idealno za one koji žele uživati ​​u s ...

Karta, kretanje cijena i statistike

Povezano Nekretnine

Cod. 36530

Prodaja Kućica na splavu, Maldives, Male, Male, center

Reserved negotiation
Prodaja
Kućica na splavu

148 m²
Lijepa obiteljska kuća za prodaju loše
Karta, kretanje cijena i statistike
 
 
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Postavke

    Za bolje korištenje Realigro web stranica, postaviti postavke za jezik, valuta, kvadrata ili sq ft .

    Postavite sada Ne prikazuj ponovo
BB